Известие

Collapse
No announcement yet.

Стабилизираща щанга 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
    колега,абсолютно същия проблем го има описан от мен във форума(миналата година).точно по същия начин обърнах щангата и карах 300м и напрайх същата поразия.скъсах маншоните.не е никак зле хубаво да се огледа рейката,особено втулките-семерингите.биалетките си идват на място.бях писал и че съм малоумен,но колега от форума ме успокои,че съм любознателен и находчив.понеже обичам всичко сам да правя.за което му благодаря(въпреки,че не помня кой беше)
    Толкова и аз да сън я карал най-много 500м то веднага по волана ми направи впечетление че нещо не е наред....и се объждах на ФЕРАРИСТ и му обяснавам какво ми прави колата тои човека ми каза да провера дали не съм я обърнал и с негова помощ разбрах каква е ситуацията....и после падна един смяхх абе бая си се посмеяхме....
    алфа 156 1.9 JTD '99

Comment

Смело минавайте през същата процедура, аз го направих миналата седмица и съм изключително доволен от работата на Ферариста и неговите момчета в Ст. Загора.
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Кво стана с тея снимки ще гледаме ли скоро или няма :P

Comment

Притеснява ме, че при смяна на въпросните тампони отпадат тези ограничители от двете страни на щангата. Няма ли да се измества цялата щанга и да държи под напреженение биалетките...и при дупчица...да им разтрака мамата...те и без това милите са достатъчно нежни.
          Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 06
          Alfa Romeo 33 1.5 90hp 85
          Ex: Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

Първоначално публикувано от ivan_petkov_stz Покажи съобщение
            Притеснява ме, че при смяна на въпросните тампони отпадат тези ограничители от двете страни на щангата. Няма ли да се измества цялата щанга и да държи под напреженение биалетките...и при дупчица...да им разтрака мамата...те и без това милите са достатъчно нежни.
            Кои ограничители? При мен са си там. Не може да се мести щангата.
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Ти си свалял цялото магаре и щанга и си ги разнитил навън вероятно. Аз само провиснах магарето надолу, строших ограничителите, издърпах скобите и ги разнитих.

Comment

Свалях я. Не ми се искаше да си купч пръстите.

Comment

Колеги ,възможно ли е без тези ограничители да са ми се разбили полиуретановите тампони за 10 000км ,щангата ми се мести при опън на страни около 0,5см, майстора каза че са за смяна, а ги смених миналата година по това време?
                  АР 156 1.8 ТС 2000г

Comment

Споко, аз имам ограничители, но и моите мърдат. На 1 година са. Просто смазката си е заминала. Свали ги и ги намажи с хубава грес.

Comment

Абе някой знае ли дали се продават такива ограничители, или някакво друго решение????
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Май нещо не се намират в i-net. Ммм не може ли да се завари някакво подобно пръстенче. И без това сме ги разнители вече... при следваща смяна ще е лесно.

Comment

първото което ми идва на ум е да се направят втулки с отворчета примерно-2, с резба М6 и да се застопори на определеното място.или пък направо да се завари(нежно),ако са метални.може и от пластмаса,отгоре да има широк канал в който да влезе скобата и да се притегне.може втулките и да са(сцепени)на две половини....кой както му харесва.варианти колкото щеш
                          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Ма тези ограничители са далеч от тампоните. Те служат просто да не се изхлузи щангата прекалено на някъде и да сгъне биалетката и да се заклещи самата щанга. Те иначе са доста далеч от тампоните.

Comment

именно,значи са някъв вид предпазители
                              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Значи все пак си ходи. На какво разсояние са от тампона?

Comment

Working...
                                X